Full service autobedrijf

Karel Oto is een full service autobedrijf. Wat houdt dat precies in? Dat houdt in dat u bij ons terecht kunt voor de beste occasions, maar ook voor onderdelen, onderhoud, APK, grote en kleine beurten, reparaties en schadeherstel. Wij zijn dé specialist op het gebied van Chryslers en Jeeps en weten deze dan ook uitstekend te onderhouden en te repareren.

Karel Oto: een full service autobedrijf

Als u op zoek bent naar een full service autobedrijf, kom dan naar Karel Oto. Kom naar onze showroom waar u de mooiste Chrysler en Jeep occasions vindt. Wij kopen deze in bij de beste dealers en controleren deze altijd zodat we u de beste kwaliteit kunnen bieden. Maar met onze kennis van deze auto’s kunnen we nog veel meer. Heeft u schade of is er een defect, dan kunnen wij uw auto repareren. En natuurlijk ook onderhouden; dat is minstens zo belangrijk.

Chrysler en Jeep onderdelen

Naast dat u bij ons full service autobedrijf terecht kunt voor specialistische kennis over Chryslers en Jeeps, de mooiste occasions en onderhoud en reparatie ervan, hebben wij ook een grote voorraad aan onderdelen van deze auto’s. Hierdoor zijn deze altijd snel leverbaar. We zien u graag snel verschijnen in onze showroom in Katwijk! U kunt ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 071 – 402 74 34.

Interessante pagina’s:
Chrysler voyager reparatie | Jeep grand cherokee onderhoud | Chrysler voyager lpg | Chrysler grand voyager limited | Jeep grand cherokee limited