Auto Occasion Chrysler Grand Voyager

Zoekt u een auto occasion en dan wel een Chrysler Grand Voyager, bij Karel Oto in Katwijk is deze veelvuldig aanwezig. In alle uitvoeringen zoals de Limited of LX en de SE-uitvoering zijn hier gebruikt op voorraad. U bent van harte welkom in onze showroom om eens een kijkje te komen nemen. Onze enthousiaste medewerkers vertellen u graag meer over onze occasions.

Auto occasion Chrysler Grand Voyager kopen bij Karel Oto

De auto occasions van de Chrysler Grand Voyager-dealer Karel Oto is met zijn eigen werkplaats de specialist van Nederland betreffende het verkopen en onderhouden van Chryslers en Jeeps. De Chrysler Grand Voyager is bij ons in grote mate gebruikt te koop. De Grand Voyager is de absolute topper in de MPV voor wat betreft de laadruimte, met zijn 37cm langere uitvoering ten opzichte van de gewone Voyager. De Chrysler Voyagers worden zorgvuldig gecontroleerd en afgeleverd met een jaar APK en een grote beurt en de Bovag-garantie is vanzelfsprekend.

U vindt uw favoriete auto bij ons

Dus wanneer de auto- occasion die u zoekt een Chrysler Grand Voyager is, gegarandeerd dat U in Katwijk de juiste Chrysler Grand Voyager vindt die U altijd al had willen hebben. Staat de juiste Voyager die U zoekt niet bij ons op de website dan kan er kosteloos een zoekopdracht geplaatst worden. U kunt voor meer informatie ook contact met ons opnemen door te bellen naar 071-4027434.

Interessante pagina’s:
Autodealer katwijk | Dodge onderdelen | Chrysler grand voyager limited | Dodge ram pick up | Chrysler voyager onderdelen